CANLI | A Milli Takım, EURO 2024’teki ilk sınavına Gürcistan karşısında çıkıyor! İşte muhtemel 11’ler

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024’teki ilk sınavına Gürcistan karşısında çıkıyor. Portekiz, Çekya ve Gürcistan ile F Grubu’nda mücadele edecek olan Ay-Yıldızlılar, Gürcistan engelini aşarak turnuvaya galibiyetle başlama hedefinde.

CANLI

15:09 18 Haziran 2024

ALMANYA’DA TÜRK TARAFTARLARDAN YÜRÜYÜŞ ETKİNLİĞİ

Taraftarların yerel saatle 12.00’den itibaren KleppingStraße’de kurulan Fan Zone’da toplanmasıyla başlayan etkinlik için özel olarak hazırlanan Milli Takım Taraftar Otobüsü’nde sanatçılar Sefo ve Murda, sevilen şarkılarına yer verdikleri performanslarıyla alana gelen taraftarları coşturdu. Sefo, A Milli Takıma EURO 2024 serüveni için hazırlayarak armağan ettiği “Türkiye’m” şarkısını seslendirirken, taraftarlar da kendisine eşlik etti.

YAĞMUR TANRISEVSİN DE TARAFTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Millî Takım Taraftar Otobüsü’nde yerini alan A Millî Takım Gönüllü Futbol Elçisi Yağmur Tanrısevsin de etkinlik boyunca taraftarlar bir arada oldu. Şarkılara ve marşlara eşlik eden ünlü oyuncu, Türkiye’nin EURO 2024’teki ilk maçı öncesinde bu büyük coşkunun bir parçası oldu.

TARAFTARLAR DJ PERFORMANSI EŞLİĞİNDE STADYUMA YÜRÜDÜ

“Tarihin izinde, zafer yolunda” mottosuyla taraftarlarım yoğun ilgi gösterdiği yürüyüş etkinliği, DJ performansı eşliğinde devam etti. Renkli görüntülere sahne olan yürüyüş, karşılaşmanın oynanacağı Dortmund BVB Stadyumu’nun önünde sona erecek.

15:08 18 Haziran 2024

ARJANTİNLİ HAKEM YÖNETECEK

Türkiye ile Gürcistan arasındaki karşılaşmada, Arjantinli hakem Facundo Tello düdük çalacak.

Tello’un yardımcılıklarını aynı ülkeden Gabriel Chade ve Ezequiel Brailovsky yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi, Litvanya Futbol Federasyonundan Donatas Rumsas olacak.

Karşılaşmada İspanyol Alejandro Hernandez ise VAR görevini üstlenecek.

15:07 18 Haziran 2024

12 YIL SONRA KARŞI KARŞIYA

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası’nda (EURO 2024) ilk maçını yapacağı Gürcistan ile 6. kez karşı karşıya gelecek.

Türkiye, 2’si resmi, 3’ü özel geride kalan 5 maçtan 3 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgiyle ayrıldı. Ay-yıldızlı ekip bu maçlarda rakibine 12 gol attı, kalesinde ise 5 gol gördü.

Son maçlarını 24 Mayıs 2012’de Salzburg’da oynayan iki ekip 12 yıl sonra yeniden karşılaşacak.

15:05 18 Haziran 2024

İŞTE MUHTEMEL 11’LER

A Milli Takım’ın Gürcistan ile oynayacağı karşılaşmanın muhtemel 11’leri şu şekilde…

TÜRKİYE: Mert Günok, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler, Orkun Kökçü, Kenan Yıldız, Barış Alper Yılmaz

Gürcistan: Mamardashvili, Kverkvelia, Kashia, Dvali, Kakabadze, Shengelia, Kochorashvili, Kiteishvili, Chakvetadze, Mikautadze, Kvaratskhelia

15:01 18 Haziran 2024

MİLLİLER GALİBİYETLE BAŞLAM HEDEFİNDE

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024’teki ilk sınavına Gürcistan karşısında çıkıyor. Ay-Yıldızlılar, Signal Iduna Park’ta Gürcistan ile karşılaşıyor. A Milli Takım, Gürcistan karşısında kazanarak turnuvaya galibiyetle başlamak istiyor.

Canlı Anlatım Özeti

  • ALMANYA’DA TÜRK TARAFTARLARDAN YÜRÜYÜŞ ETKİNLİĞİ
  • ARJANTİNLİ HAKEM YÖNETECEK
  • 12 YIL SONRA KARŞI KARŞIYA
  • İŞTE MUHTEMEL 11’LER
  • MİLLİLER GALİBİYETLE BAŞLAM HEDEFİNDE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx